Donateursactie 2020

Heb je weer zin om van start te gaan met leuke activiteiten in Schijf? Wij in elk geval wel! Helaas beheerst het Corona virus alle dorpsactiviteiten. Zoals je weet organiseert KNA met plezier verschillende festiviteiten voor jou, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Steun KNA

Fanfare - KleinKunst - Donderslag - Dreamflash

Steun KNA door een vrijwillige gift te doneren op rekeningnummer: NL97 RABO 0144 9949 76
zet in het kenmerk uw postcode en huisnummer.

OF

Word vaste donateur en investeer jaarlijks met trots in de Schijfse gemeenschap,
vul dan deze machtiging in.

Lever de machtiging in bij penningmeester KNA, St. Antoniusstraat 10, 4721AM in Schijf.
Of scan en mail de machtiging naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voortgang van de Actie!

We streven naar zo'n 250 donateurs, het begin is gemaakt maar het doel is nog niet bereikt. Donateurs hadden tot en met 10 juli kans op een dinerbon ter waarde van 50 euro.

Donaties zijn nog altijd van harte welkom.

De trekking is gehouden en de gelukkige donateur is:

Jo van Tilburg

Aantal donateurs

250

 

84

Hartelijk dank voor uw steun!

Privacy Policy KNA

Ons beleid omtrent bescherming van persoonsgegevens

KNA hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming ofwel de AVG voorschrijft. Net zoals elke organisatie die persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, zal ook KNA voldoen aan deze wetgeving en ervoor zorgen dat uw privacy ten volle beschermd en gerespecteerd wordt. Hiertoe hebben wij reeds een privacybeleid opgesteld waarin duidelijk wordt welke gegevens wij van u opvragen en/of bezitten, waarom wij dit doen en wat wij hiermee doen. Ook uw rechten omtrent uw persoonsgegevens worden hierin verduidelijkt. KNA gaat nu en in de toekomst zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Mocht u vragen of bedenkingen hebben, mag u ons steeds contacteren.  

Het privacybeleid van KNA vindt je hier.

KNA Schoolorkest 2017

Schoolorkest

De wekelijkse muzieklessen op de basisschool zijn op zondagochtend 21 mei afgerond. Kinderen hebben tot dat moment veel instrumenten langs zien komen maar niet veel tijd gehad om het ook echt zelf eens te ervaren. Een workshop van 30 minuten om verschillende instrumenten te proberen geeft de kinderen wel een idee wat ze leuk vinden, maar dan heb je nog steeds niet veel gespeeld.

Om de kinderen meer tijd en gelegenheid te geven om te ontdekken wat ze leuk vinden, sluiten we het schooljaar af met een Schoolorkest. Het uitgangspunt is dat alle kinderen van groep 4 en 5 hieraan gratis deel mogen nemen. Vanwege combinatie klassen mocht groep 6 ook nog meespelen. En zodoende spelen nu 25 kinderen mee in het schoolorkest!!

Op 1 juni zijn we in kleine groepjes met de repetities gestart. De kinderen konden een instrument kiezen om te leren spelen. Het orkest bestaat nu uit 3 groepen: slagwerkers, koperblazers en blokfluiters. Naast het leren spelen van een instrument moeten de kinderen ook naar elkaar gaan luisteren en natuurlijk naar de dirigent kijken. Op korte termijn hebben de kinderen al ontzettend veel geleerd en het is inmiddels tijd geworden om met het gehele orkest te gaan repeteren. Om het schooljaar leuk af te sluiten geven we voor de ouders nog een

Schoolorkest Concert

op donderdag 13 juli van 15:15 tot 15:30

in Den Hoge Dries.

 

 

 

KNA Schoolproject 2017 afgerond

Muziek op de basisschool.

Een intensieve periode van wekelijkse lessen is weer tot een einde gekomen. En dat ronden we elk jaar af met een leuke voorstelling. Hierbij kunnen de kinderen van groep 3, 4 en 5 laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Groep 3 slaat erop los met de boomwhackers en kunnen al prima samenspelen met KleinKunst. De kinderen van groep 4 en 5 laten zich vooral zingend horen. Daarnaast konden de kinderen eens proberen te spelen op de echte instrumenten van de fanfare. Slagwerk was dit jaar (en afgelopen jaar ook al) heel populair, nog een paar jaar geduld maar dan loopt er weer een drumband over straat :-) Liefhebbers voor het koper waren er ook genoeg, lekker proberen op de bugel, trompet, hoorn, trombone, bariton en de grootste van allemaal de bas! Ook waren er kinderen die kozen voor de blokfluit en de saxofoon, voor ieder wat wils dus.

Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om gratis 3 proeflessen te volgen. En met trots melden we dat hier veel gebruik van wordt gemaakt. We gaan snel aan de slag om dit allemaal in te plannen.